Đoković prvi igrač u istoriji sa 40 masters titula

Izvor: VOA, 05.Nov.2023, 18:24

Đoković prvi igrač u istoriji sa 40 masters titula

Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je u nedelju 40. masters titulu u karijeri, pošto je u finalu turnira u Parizu savladao Bugarina Grigora Dimitrova sa 2:0, po setovima 6:4, 6:3. Osim titule u Parizu, Đoković je ove godine osvojio još pet trofeja: Adelejd, Australijan open, Rolan Garos, Sinsinati i Ju-Es open, prenosi FoNet. Dimitrov je poslednji put savladao Đokovića pre 10 godina na turniru u Madridu. Pobedom na turniru u Parizu, Đoković je osvojio 40. masters turnir u karijeri i time se upisao u istoriju tenisa kao prvi igrač sa tim brojem masters titula. Kako navodi N1, ovo je Đokoviću 97 titula u karijeri.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković u Parizu osvojio 40. masters titulu u karijeri

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Nov.2023

Teniser iz Srbije Novak Đoković osvojio je 5. novembra titulu na mastersu u Parizu, gdje je u dva seta pobijedio Bugarina Grigora Dimitrova, rezultatom 6:4, 6:3. Đoković je do pobjede nad 17. teniserom svijeta stigao nakon sat i 39 minuta igre. Sve do sedmog gema prvog seta oba igrača su bila...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Đoković: Idem na sve moguće rekorde, pa i na Konorsov

Izvor: B92, 05.Nov.2023

Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je sedmu titulu na Mastersu u Parizu, pošto je u finalu pobedio Grigora Dimitrova 6:4, 6:3.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.