Đoković preokretom do polufinala Vimbldona

Izvor: NTV.rs, 02.Jul.2014, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković preokretom do polufinala Vimbldona

Novak Đoković morao je da uloži mnogo truda da bi se plasirao u polufinale Vimbldona. Naš najbolji teniser je posle tri sata i 38 minuta igre pobedio Marina Čilića sa 3:2 / 6:1,3:6,6:7,6:2,6:2/ i zakazao duel sa Grigorom Dimitrovim.
Uspeo je Novak i po deseti put da savlada hrvatskog tenisera koji se pokazao u odlčnom svetlu, ali kada je bilo najpotrebnije nije imao rešenja da se odupre prvom favoritu za osvajanje titule koji je uspeo da prevaziđe krizu >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << i preokrene rezultat.
Vimbldon će dobiti novog šampiona pošto je branilac titule Endi Marej eliminisan u četvrtfinalu. Miljenik londonske publike poražen je od Grigora Dimitrova sa 3:0/6:1, 7:6 ,6:2/, posle nešto više od dva sata igre.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Novak: Ne tiče me se što su ispali Nadal i Marej, hoću da osvojim Vimbldon

Izvor: Blic, 02.Jul.2014

Novaka Đokovića još dve pobede dele od osvajanja Vimbldona, koji je već završen za favorite poput Rafaela Nadala i branioca titule Endija Mareja, na šta se naš najbolji teniser i prvi nosilac mnogo ne obazire..."Nema veze, to me se ne tiče i nema problem sa tim. Samo mi je bitno da idem dan po...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.