Đilas: Hvala za platane

Izvor: Glas javnosti, 20.Jun.2010, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Hvala za platane

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je da je za samo tri nedelje sakupljen sav novac za kupovinu platana koji će biti zasađeni nakon rekonstrukcije u Bulevaru kralja Aleksandra i zahvalio svim donatorima koji su pomogli u tome.

  Đilas je naveo da je novac prikupljen u akciji Dar za Bulevar koja je počela pre tri nedelje, i da će Bulevar na jesen dobiti 483 stabla, čak 60 više nego što ih je bilo. "Koristim ovu priliku da se zahvalim svim donatorima, a njih >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je puno, od naših sugrađana preko pojedinaca iz inostranstva, do firmi koje posluju u Beogradu i regionu, što su prepoznali našu ideju da zajednički učestvujemo u ulepšavanju Beograda", kazao je gradonačelnik.

  Đilas je naveo da će novac iz gradskog budžeta koji bi inače bio usmeren na kupovinu platana, grad sada moći da preusmeri u neke druge projekte koji će u vremenu teške krize, Beograđanima omogućiti kvalitetniji život.

  "Sadićemo prvi put u našem gradu, što je inače praksa svuda u Evropi, zrela stabla, prečnika 15 centimetara i visine trospratnice. Kao gradonačenik Beograda ponosan sam na sve koji su podržali ovu akciju i svima im poručujem - hvala za Bulevar. Posebno kompanijama i pojedincima koji su kroz nju odlučili da obeleze svoje poslovne i privatne jubileje", rekao je Đilas.

  Gradonačelnik je najavio da će zbog velikog interesovanja, grad pripremiti nekoliko projekata po predlogu ljudi koji su se javljali i koji bi da doniraju sredstva Beogradu kako bi ga učinili lepšim.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.