Đeljošaj: To je lakrdija

Izvor: B92, 08.Mar.2021, 11:36

Đeljošaj: "To je lakrdija"

Predsednik crnogorske Opštine Tuzi Nik Đeljošaj nazvao je vladu lakrdijom, nakon što je premijer Krivokapić izjavio da on ne bi priznao kosovsku nezavisnost.

"Svedoci smo da predsednik vlade svakodnevno malo menja svoje stavove, kao i da je degutantno išta i komentarisati", naveo je Đeljošaj.

“Sve u svemu ovo je postala jedna lakrdija. Tu bi trebalo malo ozbiljnosti, da se okupe strukture koje su podržale, da što pre ovaj primitivizam koji je zadesio ovo društvo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smene i nađu neko rešenje jer niko ne može biti gori od ovoga što imamo sada...", rekao je Đeljošaj.

Dodao je da je Crna Gora članica NATO saveza i sa, kako je naveo, "ovakvim primitivizmom na čelu mislim da nije dobra poruka ni partnerima niti ikom".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vođa Albanaca u Crnoj Gori ponovo preti: Ova vlast je lakrdija, smeta mu stav o Kosovu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021

Predsednik najmlađe crnogorske Opštine Tuzi Nik Ðeljošaj nazvao je lakrdijom, primitivizom i pozvao na smenu aktuelne vlade, nakon što je premijer Zdravko Krivokapić izjavio da on ne bi priznao kosovsku nezavisnost...- Svedoci smo da predsednik vlade svako malo menja svoje stavove, kao i da je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.