Delovi Čukarice sutra bez vode

Izvor: Mondo, 04.Jul.2017, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delovi Čukarice sutra bez vode

Na opštini Čukarica sutra od 06.00 do 24.00 sata biće umanjen pritisak, a doći će i do povremenog prekida u snabdevanju vode u nekim ulicama.

Foto: Guliver/getty images, Thinkstock

JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" je saopštilo da će do prekida u vodosnabdevanju doći zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži.

Bez vode će biti potrošači u sledećim ulicama: Lješka, Požeška, Ilije Đuričića sa okolnim ulicama i potrošači između ulica >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Šumadijski trg i Valjevske.

Mole se potrošači da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na našoj web adresi www.bvk.rs

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

RADOVI SVE DO PONOĆI Delovi Čukarice danas bez vode

Izvor: Blic, 05.Jul.2017, 08:17

JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" saopštio je da će zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Čukarica danas od 06.00 do 24.00 sata umanjen pritisak i povremeni prekid u snabdevanju vode osetiti potrošači u nekim ulicama...To su Lješka, Požeška, Ilije Đuričića sa okolnim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.