Danas sunčano i toplo, do 32 stepena

Izvor: Beta, 14.Sep.2021, 00:28

Danas sunčano i toplo, do 32 stepena

U Srbiji će danas biti sunčano i toplo, uz temperaturu do 32 stepena Celzijusa, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Najniža temperatura od šest do 14, najviša od 28 do 32 stepena Celzijusa, vetar slab, promenljivog smera.U Beogradu će danas biti sunčano i toplo, sa temperaturom od 14 do 30 stepeni, i slabim vetrom promenljivog pravca.Povolјan uticaj biometeorološke situacije za većinu hroničnih bolesnika, osim za kardiološke, koji mogu osetiti izvesne tegobe. Kod meteoropata su mogući poremećaj sna i glavobolјa.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sunčano i toplo, do 32 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Sep.2021

U Srbiji će danas biti sunčano i toplo, sa slabim vetrom promenljivog smera, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Najniža temperatura će biti od 6 do 14 stepeni C, najviša od 28 do 32 stepena...U Novom Sadu će biti sunčano i toplo, sa najnižom temperaturom 14, a najvišom 30 stepeni...Prema...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

LETO NE JENJAVA Temperature danas i do 32 stepena

Izvor: Blic, 14.Sep.2021

U Srbiji će danas biti sunčano i toplo, sa slabim vetrom promenljivog smera.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.