Dačić i Bocan-Harčenko o pitanju KiM

Izvor: B92, 13.Avg.2019, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić i Bocan-Harčenko o pitanju KiM

Beograd -- Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i ambasador Rusije Aleksandar Bocan-Harčenko danas su razgovarali o pitanju Kosova i Metohije.

Tema razgovora bila je i saradnja u međunarodnim organizacijama i perspektiva dalje saradnje dve zemlje.

Sagovornici su izrazili zadovoljstvo dinamikom susreta na visokom i najvišem nivou između dve zemlje, kao i uspešnom saradnjom u međunarodnim organizacijama, navedeno je u saopštenju iz MSP.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dačić: Saopštenju Kvinte ne pridavati previše važnosti, bole ih povlačenja priznanja Kosova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2019, 10:42

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da će Srbija nastaviti politiku koja kao rezultat ima povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, uz napomenu da Srbija time ne želi da iritira ni Prištinu ni međunarodnu zajednicu, već da štiti svoje interese...Šef srpske diplomatije ocenio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.