Izvor: RTS, 26.Feb.2021, 13:42

Dačić: Kako onlajn da probam suvo meso

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić našalio se da ne bi mogao onlajn da prisustvuje degustaciji suvog mesa, koju danas u Beogradu organizuje njegov koalicioni partner Dragan Marković Palma.
"Vi možete da se uključite onlajn", našalio se Ivica Dačić sa poslanicima nakon što je zvanično otvorio javno slušanje o digitalizaciji.

Predsednik Odbora za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << obrazovanje Muamer Zukorlić imao je takođe zanimljivu opasku, rekavši da bi bilo lepše da poslanici zasedaju onlajn, da bi mogao da bude u prirodi, a Dačić bi, kako je rekao, mogao i lakše da ih isključi.
"Mogao bih da vas isključim u svakom momentu", rekao je Dačić, ali je, međutim, ukazao i da nije lako to sprovesti, jer je Skupština komplikovan sistem.
Nije loše da se o tome razmišlja, jer postoje parlamenti u svetu koji, kako kaže, tako funkcionišu, a i sve što se tiče spoljne politike je počelo da se odvija onlajn.
"Evo, i prva aktivnost u novom krugu dijaloga će biti onlajn", rekao je Dačić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAMO UŽIVO Dačić odbio Palmu, ne može onlajn da degustira MESO

Izvor: Blic, 26.Feb.2021

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić našalio se danas da ne bi mogao onlajn da prisustvuje degustaciji suvog mesa, koju danas u Beogradu, organizuje njegov koalicioni partner Dragan Marković Palma.

Nastavak na Blic...

Palma pozvao Bila Gejtsa da dođe u Srbiju i proba domaće suvo meso

Izvor: RTS, 26.Feb.2021

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma priredio je svojevrsni performans u prostorijama stranke na Terazijama gde je predstavio sušene specijalitete od mesa u cilju promovisanja domaćih proizvoda i domaćih proizvođača. Pozvao je i Bila Gejtsa da dođe u Srbiju i proba domaće...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.