Da li ste ovakav telefon čekali?

Izvor: Mondo, 06.Jun.2016, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste ovakav telefon čekali?

Savršen pametni telefon za sve one koji nisu ljubitelji flagship telefona.

Kompanija Samsung predstavila je Galaxy J3 Pro pametni telefon koji će se svakako svideti mnogima.

Telefon pokreće quad-core procesor brzine 1.2GHz u kombinaciji sa 2GB RAM memorije. Tu je i 16GB interne memorije koja se može proširiti memorijskom karticom.

Ekran na ovom telefonu je dijagonale 5 inča HD rezolucije. Glavna kamera ima 8MP dok je prednja kamera rezolucije 5MP. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Dimenzije telefona su 142.2 x 71.3 x 8mm, a težina 139 grama. Ugrađena baterija je kapaciteta 2.600 mAh.

Novi Galaxy model trenutno koristi Android 5.1 Lollipop verziju operativnog sistema. Podržava 4G LTE mreže, piše GSM Arena.

Ono najzanimljivije u vezi sa ovim modelom jeste njegova izuzetno niska cena koja iznosi svega 150 dolara. Telefon će moći da se nabavi u zlatnoj i sivoj boji. Da li će se prodavati u Evropi, ostaje nam da vidimo. Nadamo se da hoće.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.