DUGI REDOVI ZAINTERESOVANIH ZA POPISIVAČE

Izvor: Kurir, 15.Avg.2011, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUGI REDOVI ZAINTERESOVANIH ZA POPISIVAČE

KRAGUJEVAC - Prvi dan prijavljivanja za mesto popisivača u Kragujevcu obeležili su dugi redovi u kojima od jutros veliki broj zainteresovanih kandidata čeka da podnese prijave.

Predsednik popisne komisije za grad Kragujevac Zlatko Minić rekao je da je rad popisne komisije organizovan tako da najviše po 10 kandidata može da uđe u prostorije i popunjava prijavne obrasce.

Prema njegovim rečima, za obavljanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << popisa na teritoriji grada Kragujevca potrebno je 890 popisivača.

Popisivači će u septembru proći obuke za koje će biti angažovano 110 gradskih instruktora.

Prijavljivanje kandidata traje do petka 19. avgusta.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Od danas prijavljivanje za popisivace

Izvor: Radio Centar 987, 15.Avg.2011

U Kragujevcu je danas pocelo prijavljivanje kandidata za popisivace stanovnistva, domacinstava i stanova na teritoriji grada. Prijavljivanje traje do petka, 19. avgusta, a obavljace se na tri punkta, ..

Nastavak na Radio Centar 987...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.