Izvor: B92, 13.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Samo osmesi i dobre namere

Beograd -- Boris Tadić kaže da DS sa osmehom gleda na loše reči koje su joj upućene ovih dana od potencijalnih koalicionih partnera.

"Šaljemo poruke dobre namere, bez velikih političkih reči", rekao je lider Demokratske stranke, kao i da DS šalje samo dobre namere, bez agresije i sve će biti u redu.

Upitan da li posle izbora može biti koalicije sa Demokratskom strankom Srbije, Tadić je odgovorio potvrdno: "Ovo sve ljudi rade zbog izbora i to su, podsećam, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << već govorili posle predsedničkih izbora. Dobra volja i namera je najveća energija koja Srbiju treba da pokreće u ovom trenutku".

Tadić je, posle obilaska štandova DS u Knez Mihailovoj ulici, naglasio da se ova stranka neće takmičiti u organizovanju srpske Nove godine, već da će samo podržati građane koji se raduju.

"Samo ću svima poželeti srećnu Srpsku Novu godinu. Ovo je dobar dan kada bi trebalo da slavimo", rekao je on

"Više ni jedna žrtva ne sme da padne"

Boris Tadić je izjavio tokom prijema u Predsedništvu Srbije za 138 osnovaca i srednjoškolaca i nastavnike iz Goraždevca da je na Kosovu stanje teško i da će se boriti za Kosovo, ali je istakao da više ni jedna žrtva ne sme da padne.

Tadić je tokom razgovora sa nastavnicima kazao i da status Kosova ne zavisi samo do Srbije već i od velikih sila.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.