DODIK PORUČUJE: Nema krivičnih prijava zbog referenduma

Izvor: Telegraf.rs, 26.Sep.2016, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DODIK PORUČUJE: Nema krivičnih prijava zbog referenduma

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, izjavio je sinoć da nema krivične odgovornosti zbog sprovođenja referenduma u RS.

- Neka uhapse referendum - poručio je Dodik odgovarajući na pitanje novinara o mogućim krivičnim prijava, jer je glasanje održano uprkos odluci Ustavnog suda BIH.

- Ja se ne plašim, naravno. Ako mislite da ćete videti neki strah, to nećete videti. Baš me zanima kako će ti, koji su kao nešto spremni da rade, na koji način to mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << - rekao je predsednik RS.

On je ponovio da nema krivične odgovornosti, da nema krivičnog dela i da bi onda "trebalo da uhapse čitavu skupštinu, a onda i narod, a to neće moći".

(Telegraf.rs / Tanjug)


Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.