DLM novim spotom podiže adrenalin

Izvor: Blic, 08.Feb.2014, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"DLM" novim spotom podiže adrenalin

Grupa Deca Loših muzičara je snimila novi spot za pesmu "Flora i fauna", a bend je i više nego aktivan sa nastupima

Muzički sastav DLM je prošle godine obeležio 25 godina postojanja i 20 godina od izlaska prvog albuma, "Dobar dan".

Osim pomenutog, objavili su još tri albuma: Prolećni dan (1995), Virus (1998) i …Gde cveta Samsung žut (2005). Deca loših muzičara su poznati kao jedan od uživo najboljih bendova iz generacije Brzih Bendova Srbije, DLM i danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zvuče energično kao i na samom početku.

Bend će svirati 8.2.14. - The Qaurter, Novi Sad. pa 14.2.14. - Sioux, Beograd, te 15.3.u Kulturnom centru, Indjija, a dok ne odete na jednu od svirki pogledajte novi spot!

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"DLM" novim spotom podiže adrenalin

Izvor: Dzungla.org, 08.Feb.2014

Grupa Deca Loših muzičara je snimila novi spot za pesmu „Flora i fauna“, a bend je i više nego aktivan sa nastupima. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.