DAME, OBRIŠITE KARMIN GOSPODO, OBRIJTE SE

Izvor: Kurir, 19.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAME, OBRIŠITE KARMIN GOSPODO, OBRIJTE SE

Kažu da je poljubac najelegantniji način da se ženi zapuše usta. Takođe, poljubac je i prilika da muškarcu pokažete zube. Osim što je prijatno i uzbudljivo, ljubljenje je i zdravo.

Naučnici kažu kako se pri “filmskom” poljupcu aktivira oko trideset mišića, od čega je dvanaest zaduženo za pokretanje usana. Prilikom ljubljenja skače puls i ubrzava se cirkulacija. Pre stupanja u seksualne odnose, mladi počinju prvo da se ljube, i to u proseku dve-tri godine pre prvog seksa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Poljubac je ušao i u Ginisovu knjigu rekorda. To “ljubakanje” je trajalo sedamnaest dana, deset sati i trideset minuta. Pobednici su na kraju završili u bolnici, zbog iznemoglosti. Jedno istraživanje je pokazalo da ljudi najviše vole da se ljube u usta, a da ih najmanje uzbuđuje ljubljenje prstiju na nogama. Čak petnaest odsto žena je reklo kako bi ostavilo muškarca koji se loše ljubi, a ono što ih najviše nervira jesu vlažne usne i nerazvijena muskulatura lica. Muškarci ne vole da ljube nakarminisane ženske usne, a čak ih ni pune usne ne obaraju s nogu. Tehnika je bitnija, kažu. Dakle, drage dame, obrišite karmin, zaboravite na botoks i budite maštovite. Gospodo, vi se obrijte i ljubite...   

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.