Čestitke Novaku iz Republike Srpske: Raskošno majstorstvo i superiornost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2023, 14:49

Čestitke Novaku iz Republike Srpske: Raskošno majstorstvo i superiornost

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je srpskom teniseru Novaku Đokoviću osvajanje 10. titule na Australijan openu i 22. grend slema, ističući da je Đoković još jednom pokazao svoje raskošno majstorstvo i superiornost u svetskom tenisu.

Dodik je u čestitki istakao da je Đoković briljantnom igrom, kako u finalu, tako i tokom celog turnira, još jednom pokazao svoje raskošno majstorstvo i superiornost u svetskom tenisu, čiju istoriju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << već godinama ispisuje, prenosi Srna.

Predsednik je naveo da su svi u Republici Srpskoj neizmerno zahvalni Đokoviću za sve trenutke radosti i sreće koje im svojim sportskim uspesima priređuje, prenosi Srna.

Novak Đoković osvojio je danas 10. titulu na Australijan openu, pobedivši u finalu Grka Stefanosa Cicipasa sa 3:0, po setovima 6:3, 7:6 /7:6/ i 7:6 /7:5/.

Cvijanović: Đoković potvrdio svoj status svetskog asa

Srpski član i predsedavajuća Predsedništva BiH Željka Cvijanović čestitala je Novaku Đokoviću osvajanje Australijan opena.

"Maestralnom pobedom u finalnom meču, vratili ste se na teniski tron i potvrdili svoj status svetskog asa koji pomera granice sporta. Još jednom ste nas učinili izuzetno srećnim i ponosnim", poručila je Cvijanovićeva u čestitki, prenosi Srna.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Milorad Dodik,   Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Đoković još jednom pokazao raskošno majstorstvo i superiornost

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jan.2023

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je srpskom teniseru Novaku Đokoviću osvajanje 10. titule na Australijan openu i 22. grend slema, ističući da je Đoković još jednom pokazao svoje raskošno majstorstvo i superiornost u svjetskom tenisu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.