Čarape otkrivaju karakter

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jun.2019, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čarape otkrivaju karakter

Ljudi koji ne idu na počinak bosi, imaju potrebu da budu zaštićeni, vole da borave na prijatnim mestima i uvek nastoje da uspostave bliske i intimne osobe sa drugima

Poznato je da postoje osobe koje spavaju u čarapama, ali psiholozi smatraju da takva navika otkriva i njihov karakter. . Po prirodi su nežni, najsrećniji su kada su u nečijem zagrljaju i ne smeta im da dele svoj prostor sa drugim osobama.

Spavanje u čarapama pomaže da lakše utonemo u san i u regulaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << telesne temperature, sprečava noćno znojenje i napade vrućine. Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, nošenje čarapa podstiče pozitivan protok energije. Hladna stopala mogu da iscrpe telo, dok topla pomažu crikulaciji. Prema nekim istraživanjima, nošenje čarapa može da poveća šanse za orgazam za 30 odsto.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.