ĆAPIN: Nadam se plasmanu na F4

Izvor: Kurir, 08.Mar.2014, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĆAPIN: Nadam se plasmanu na F4

Došao sam u Budućnost da bih pomogao timu da se plasira na završni turnir. Sada sam ponovo zdrav i na raspolaganju, verujem da ćemo u završnim rundama uspeti da obezbedimo cilj, ističe Ćapin

Nakon gotovo tri meseci odsustva zbog neprijatne povrede leđa, plejmejker Budućnosti Aleksandar Ćapin konačno se vraća na parket predstojećeg vikenda.

31-godišnji košarkaš je imao problem sa upaljenim nervom, povredom koja je inicijalno trebalo brzo da se zaleči, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ali je se situacija zakomplikovala.

-Od povrede koja je trebalo da se zaleči za 2-3 nedelje, pretvorilo se u agoniju koja je trajala skoro tri meseca. Klub mi je izašao u susret i dozvolio da u oporavku sarađujem sa ljudima koji imaju veliko znanje i iskustvo, kada su takve stvari u pitanju -  kaže Ćapin.

Sjajni plejmejker je dobio dobre preporuke za kondicionog trenera Darka Radovanovića zbog rezultata koje je postizao u sličnim situacijama, pa je pre manje od tri nedelje insistirao da dođe u Beograd i krene sa saradnjom. U isto vreme počeo je da radi i sa fizioterapeutima Markom i Batom Dautovićem. To je, prema Ćapinovim rečima, bila dobitna kombinacija.

-Radio sam sa velikim profesionalncima. U samo deset dana moj problem je bio rešen. Oporavio sam se, ojačao i vratio treninzima u maksimalnom intenzitetu. Neizmerno sam im zahvalan što su me vratili na parket - rekao je Ćapin.

Ćapin je najavio da bi mogao da se nađe u timu već u ponedeljak, kada Budućnost dočekuje ekipu Igokee.

-Došao sam u Budućnost da bih pomogao timu da se plasira na završni turnir. Sada sam ponovo zdrav i na raspolaganju, verujem da ćemo u završnim rundama uspeti da obezbedimo cilj – ističe Ćapin.

Ekipa iz Podgorice trenutno zauzima četvrto mesto u ABA ligi i ima isti broj pobeda i poraza kao i petoplasirana Cibona.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.