Bus plus bolje funkcioniše?

Izvor: B92, 02.Feb.2012, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bus plus bolje funkcioniše?

Beograd -- Funkcionisanje sistema "Bus plus" podignuto je na 90 odsto, a timovi će raditi neprekidno sve dok sistem ne bude radio bez greške, saopšteno je iz Bus plusa.

Noć nakon prvog dana primene novog sistema upravljanja javnim prevozom i upotrebe novih karata protekla je u analizi dobijenih podataka i otklanjanju nedostataka koji su se pojavili u prvom danu primene, piše u saopštenju.

Geografsko praćenje vozila posredstvom satelita funkcionisalo je odlično, dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razlog za najviše nedostataka bila ispravnost pojedinih validatora.

Stručne ekipe Bus plusa radiće neprekidno, 24 sata, sve dok sistem Bus plus ne bude radio perfektno, dodaje se u saopštenju.

Bus plus je zahvalio građanima na saradnji i strpljenju i podsetio da u prvoj fazi uhodavanja sistema građani nemaju razloga za brigu, jer glavni zadatak kontrolora neće biti da kažnjavaju, već da građanima pomognu da se priviknu na novi sistem.

U saopštenju se navodi da su na pojedinim linijama, a naročito u delovima Ledina, Batajnice i Bežanijske kose (linije 71, 73, 74, 75) uočeni lažni "kontrolori" koji su se nedolično ponašali prema građanima.

Dodaje se da se na kažnjavanju tih neodgovornih pojedinaca sarađuje s policijom.

Bus plus još jednom poručuje da kontrolori Bus plusa imaju vidne legitimacije i građanima samo daju informacije vezane za sistem i overu kartica na validatorima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bus plus: Problem neispravni validatori

Izvor: Mondo, 02.Feb.2012

Kompanija Bus Plus saopštila da je funkcionisanje svih elemenata u sistemu primene elektronskih karata u javnom prevozu podignuto na 90 odsto i da se prvog dana primene sistema najveći broj nedostataka odnosio na ispravnost pojedinih validatora.

Nastavak na Mondo...

B92: Bus plus bolje funkcioniše; funkcionisanje podignuto na 90 odsto

Izvor: Moto.rs, 03.Feb.2012, 00:53

foto: b92.net Beograd -- Funkcionisanje sistema "Bus plus" podignuto je na 90 odsto, a timovi će raditi neprekidno sve dok sistem ne bude radio bez greške, saopšteno je iz Bus plusa. Kliknite ovde da biste pročitali vest u celini na sajtu b92.net » foto © b92

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.