Bus plus: Naplata najave dolaska vozila

Izvor: Mondo, 14.Sep.2012, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bus plus: Naplata najave dolaska vozila

Servis koji je omogućavao da se vidi koliko su vozila udaljena od stanice, od sada će se naplaćivati

Nakon šest meseci besplatnog korišćenja, usluga informisanja putnika o nailasku vozila javnog prevoza na stanicu, poznatija kao “SMS servis” počeće sa naplatom od nedelje 16. septembra. Za korisnike mobilnih mreža Telekom i Vip, cena po upitu iznosiće 2,5 dinara bez PDV, dok će korisnici Telenora za ovu uslugu izdvajati 3,0 dinara bez PDV.

Pozivom na *011*kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << stanice# putnici mogu da saznaju koliko stanica su udaljena po dva vozila svih linija koja pristižu. Pored toga, na linijama 7, 17, 23, 29 i 95 moguće je dobiti i podatak o nailasku vozila u minutima. Putnici koji čekaju prevoz na početnim stanicama, dobijaju uvid o udaljenosti vozila koja nailaze iz suprotnog smera, kaže se u saopštenju Bus Plus.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.