Britni želi veliku tradicionalnu svadbu

Izvor: Blic, 01.Jan.2012, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britni želi veliku tradicionalnu svadbu

Britni Spirs pred svoje treće venčanje želi nešto sasvim drugačije, za razliku od prva dva puta. Ona je izjavila kako želi tradicionalno južnjačko venčanje, sa domaćom hranom, okružena porodicom, sinovima i sa prijateljima iz detinjstva, rekao je izvor blizak pevačici.

Britni Spirs (30) i Džejson Trevik (40), njen bivši menadžer, planiraju malo i mirno porodično venčanje navodno u njenom rodnom gradu Kentvudu u Louisijani. Njoj i njemu je dosta medijske pažnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pa su hteli da svadbu obave što dalje od Los Anđelesa.

Par se verio početkom decembra i to nakon dve i po godine zabavljanja. Britni će ovo biti treće venčanje, već je bila u braku sa Džejsonom Aleksanderom, koji je poništen nakon dva dana, i sa Kevinom Federlajnom sa kojim ima dva sina Šona Prestona (6) i Džejdena Džejmsa (5).

Povezane vesti: Britni Spirs vereniku kupila motor od 45.000 dolara Bekamovi: Nismo se žalili zbog mesta na kraljevskom venčanju

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Britni Spirs želi mirnu svadbu u rodnom gradu

Izvor: Svet plus, 01.Jan.2012

Pevačica Britni Spirs izjavila je kako želi tradicionalno južnjačko venčanje, sa domaćom hranom, okružena porodicom svoja dva sina i sa prijateljima iz detinjstva, rekao je izvor blizak pevačici za američki časopis InTouch Weekly.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.