Bregzit prokišnjava - voda prekinula sednicu parlamenta

Izvor: B92, 04.Apr.2019, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bregzit "prokišnjava" - voda prekinula sednicu parlamenta

London -- Britanski parlament je zbog prokišnjavanja zgrade i curenja vode u salu za debatu, ranije završio današnju sednicu o poreskoj politici.

Voda koja je curela po sedištima je primorala zamenika predsedavajućeg Lindzi Hol da prekine sednicu.

Donji dom britanskog parlamenta je zbog prokišnjavanja zgrade prekinuo sednicu dva sata ranije dok je Gornji dom u drugom delu zgrade nastavio debatu o Bregzitu.

Vestministerska palata je već decenijama zapuštena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i potrebne su česte popravke i nadogradnje.

Ranije pravljeni planovi restauracije su izazvali protivljenje mnogih članova parlamenta jer bi to zahtevalo da se poslanici na neko vreme odreknu tradicionalnih mesta i premeste u drugu zgradu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.