Bez vode sutra viši delovi Mirijeva

Izvor: Blic, 15.Jul.2012, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez vode sutra viši delovi Mirijeva

Zbog radova „Elektrodistribucije Beograd” i prekida u snabdevanju električnom energijom objekata beogradskog vodovodnog sistema sutra od 8 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u višim delovima naselja Mirijevo, saopštavaju iz „Beogradskog vodovoda i kanalizacije”.

Iz ovog javnog komunalnog preduzeća mole potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Sve dodatne informacije potrošači mogu dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb adresi www.bvk.rs.

Povezane vesti: Danas bez vode delovi opštine Stari grad Delovi Zvezdare u sredu bez vode Potrošači na Savskom vencu sutra bez vode U Barajevu 11 naselja bez vode do ponoći Radovi na vodovodnoj mreži u Radničkoj ulici

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.