Bez vode sutra deo Zvezdare i Palilule

Izvor: Blic, 18.Apr.2012, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez vode sutra deo Zvezdare i Palilule

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula sutra od 8 do 15 sati bez vode će ostati potrošači u naseljima Slanci i Veliko selo. Tokom radova bez vode će biti i groblje Lešće.

Istog dana od 8.30 do 14 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama Dimitrija Tucovića (između Igmanske i Ruzveltove) i Laze Dokića. Za najnužnije potrebe obezbeđena je autocisterna s pitkom vodom.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru JKP "Beogradski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vodovod i kanalizacija" na broj telefona 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se naći i na adresi www.bvk.rs.

Povezane vesti: Deo Zvezdare danas do 14 sati bez vode Deo Dorćola danas bez vode U ponedeljak bez vode deo Palilule Deo Savskog venca sutra bez vode zbog radova Danas bez vode delovi Čukaričke padine, Senjaka, Banovog brda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.