Izvor: Blic, 14.Sep.2009, 06:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez „Blica“ od sutra na kioscima „Future“

Članice Asocijacije medija - Kompanija „Novosti", „Ringier Srbija", „Color press", „Politika novine i magazini", „Press publishing group", „Adria Media", „Dnevnik" i „Ekonomist" - obaveštavaju javnost da „Futura plus", kao jedan od najvećih distributera štampe, ozbiljno ugrožava poslovanje svih izdavača, saopštila je juče Asocijacija medija.

Pošto pojedinačna nastojanja poslovodstava svih izdavača da naplate ogromna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dugovanja nisu uspela, članice Asocijacije medija jednoglasno su odlučile da od utorka, 15. septembra, ne isporučuju dnevne novine i magazine „Futuri plus". Molimo čitaoce za razumevanje i da svoje novine i magazine potraže na drugim prodajnim mestima. Pozivamo Vladu Srbije da u okviru svojih nadležnosti, a u cilju obezbeđenja slobode informisanja, preduzme hitne mere kako bi se ovaj značajan deo tržišta uredio na zakonit način. Saopštenje Asocijacije su potpisali „Novosti", „Ringier", „Color pres","Politika", „Press", „Adria Media", „Dnevnik", „Ekonomist" i predsednik Upravnog odbora. Poštovani čitaoci, „Blic" od sutra nećete moći da nađete na kioscima „Future plus", pa vas molimo da potražite svoj primerak novina na nekom drugom mestu. Hvala na razumevanju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.