Berlin: Džonsonu svečani doček i protesti VIDEO

Izvor: B92, 21.Avg.2019, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berlin: Džonsonu svečani doček i protesti VIDEO

Berlin -- Britanskog premijera Borisa Džonsona su u Berlinu u sredu dočekali demonstranti koji su uzvikivali: "Zaustavite Bregzit".

Oni su to uzvikivali uoči sastanka Džonsona s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Na pitanje novinara da li se nada sporazumu, Džonson nije odgovorio.

Džonsonu je priređen svečani doček u okviru kog ga je sačekala nemačka kancelarka, a "Vašington post" piše da je taj susret delovao "hladno", s obzirom na to da nisu komunicirali tokom ceremonije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Džonson stigao u Berlin, dočekali ga protesti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2019

Britanskog premijera Borisa Džonsona su u Berlinu danas dočekali demonstranti koji su uzvikivali: "Zaustavite Bregzit"...Oni su to uzvikivali uoči sastanka Džonsona sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel...Na pitanje novinara da li se nada sporazumu, Džonson nije odgovorio...Džonsonu je priređen...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.