Beograđanin uhapšen u Budvi

Izvor: Blic, 10.Avg.2012, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđanin uhapšen u Budvi

PODGORICA - Crnogorska policija uhapsila je S.R. (41) iz Beograda zbog sumnje da je falsifikovao isprave, a kojeg traži nemački Interpol zbog teške krađe.

Podgorički i nemački Interpol iz Vizbadena obavešteni su da će u Crnu Goru doći S.R., kojeg nemački pravosudni organi traže jer se protiv njega vodi krivični postupak zbog teške krađe, pišu Vijesti.

Policija u Budvi, u saradnji sa beogradskim Interpolom, identifikovali su vozilo kojim će S.R. doći >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Crnu Goru i lokaciju na kojoj bi mogao boraviti u Budvi.

Policija je u Budva 9. avgusta kontrolisala S. R., u ugostiteljskom objektu u Rafailovićima.

On je prilikom legitimisanja naveo da su njegova lična dokumenta ostala u stanu gde je smešten i predstavio kao J. V., kaže se u saopštenju.

Policajci su otišli do stana gde su im predati dokumenti BiH, pasoš, lična karta i vozačka dozvola na ime J. V. nakon čega je S.R. priveden u prostorije budvanske

policije.

Lična dokumenta su upućena u Forenzički centar u Danilovgradu na veštačenja.

- Zbog sumnje da je kvalifikovao isprave, S.R. će biti priveden Osnovnom državnom tužiocu u Kotoru - kaže se u saopštenju.

O ovome će biti obavešten Viši sud u Podgorici, kako bi nakon okončanja postupka za krivično delo počinjeno u Crnoj Gori, počeo postupak ekstradicije S.R. u Nemačku.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.