Beograd: Potop noćas (ne)će stići

Izvor: Mondo, 13.Sep.2012, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Potop noćas (ne)će stići

Nekoliko kapi kiše koje su orosile ulice prestonice možda najavljuju dugo očekivanu kišu koju je nevreme već donelo u Crnu Goru i Hrvatsku.

U Srbiji je kša pala u noći između 26 i 27 avgusta, a pre toga su se kišne kapi mogle videti tek 29 jula, što znači da je če ovo biti treće padavine u periodu od mesec i po dana.

Olujno nevreme je već stuglu u Hrvatsku pa je tako u Rijeci zabeleženo 200 litara padavina po kvadratnom metru što preti da ovaj grad pretvori >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u drugu Veneciju.

U Crnoj Gori je takođe zabeleženo nevreme zbog koga je i stradala jedna državljanka Rusije.

Prema prognozama postepeno naoblačenje i kišu popodne i uveče bi trebalo da zahvati Srbiju večeras.

Kako prognoziraju u Meteosu u petak i za vikend biće još svežije sa povremenom kišom. Na severu delimično razvedravanje u nedelju. Na zapadu i severozapadu Srbije će biti najsvežije sa temperaturom ispod 20 stepeni Celzijusa, a na istoku i jugu za pet do osam stepeni veća temperatura.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.