Belorusija: Spremni su

Izvor: B92, 27.Nov.2022, 21:00

Belorusija: "Spremni su"

Belorusija utvrđuje svoju granicu sa Ukrajinom u regionu Brest, izjavio je danas predstavnik beloruske pogranične službe Eduard Jermakov.

"Granica u oblasti Pinska se pojačava, u šta ulazi sređivanje puteva i tampon zone, postavljanje signalizacije i video nadzora. Graničari su u povećanoj pripravnosti", rekao je Jermakov za kanal STV.

On je istakao da je "situacija na granici stabilna i pod kontrolom", ali je dodao da su graničari "spremni ukoliko dođe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do bilo kakve promene situacije", preneo je TASS.

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko rekao je ranije da je Ukrajina prebacila 15.000 vojnika na granicu sa Belorusijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Belorusija utvrđuje granicu sa Ukrajinom: "Graničari su u povećanoj pripravnosti"

Izvor: Blic, 28.Nov.2022, 00:46

Belorusija utvrđuje svoju granicu sa Ukrajinom u regionu Brest, izjavio je danas predstavnik beloruske pogranične službe Eduard Jermakov.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.