Bašanović: Tačno je da je TV Naša prodata

Izvor: Danas, 19.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bašanović: Tačno je da je TV Naša prodata

TV Naša je prodata, potvrdio je za Danas njen vlasnik Zoran Bašanović. On nije mogao da nam da više informacija "jer je sve na nivou poslovne tajne", ali je obećao da će nas izvestiti o detaljima kada kupoprodaja bude obavljena. Članak Bašanović: Tačno je da je TV Naša prodata se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Diskriminacija LGBT+ osoba počinje već u krugu porodice

Izvor: Danas, 19.Nov.2019

Iako su nam problemi s kojima se suočavaju u javnosti i diskriminacije raznih vrsta najvidljivije i najčešće prve asocijacije na LGBT+ zajednicu, emotivno najteža diskriminacija događa se zapravo u krugu njihovih porodica. Članak Diskriminacija LGBT+ osoba počinje već u krugu porodice se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.