Barbra Strajsend i Set Rogen zajedno u komediji

Izvor: Blic, 29.Jan.2011, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barbra Strajsend i Set Rogen zajedno u komediji

Barbra Strajsend i Set Rogen igraće majku i sina u komediji "My Mother's Curse", preneo je Holivud riporter.

Film će snimiti En Flečer ("Veridba") po scenariju Dena Fogelmana ("Zlatokosa") koji je priču napisao na osnovu ličnog iskustva.

Film će pratiti pronalazača koji poziva majku da mu se priključi na proputovanju tokom kojeg pokušava da proda svoj novi izum i majku spoji sa njenom izgubljenom ljubavlju.

Snimanje će početi na proleće.

Poslednja filmska uloga Barbre Strajsend je u komediji "Upoznajte male Fokerove", dok Set Rogen igra u filmu "The Green Hornet". Oba filma su trenutno na repertoaru bioskopa širom sveta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barbra Strajsend i Set Rogen zajedno u komediji

Izvor: NaDlanu.com, 29.Jan.2011

LOS ANĐELES, 29. januara 2011. (Beta) - Barbra Strajsend i Set Rogen igraće majku i sina u komediji "My Mother's Curse", preneo je Holivud riporter. Film će snimiti En Flečer ("Veridba") po scenariju Dena Fogelmana ("Zlatokosa") koji je priču napisao na osnovu ličnog iskustva. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.