Bacila dušek sa milion dolara

Izvor: Blic, 10.Jun.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bacila dušek sa milion dolara

Jedna Izraelka greškom je bacila dušek sa milion dolara skrivenih u njemu, što je rezultiralo frenetičnom pretragom kroz tone smeća na nekoliko deponija, javili su u sredu izraelski mediji.

Žena je Armijskom radiju ispričala da je u ponedeljak kupila nov dušek staroj majci da je iznenadi, a stari bacila. Tek tada je saznala da je majka u dušeku skrivala životnu ušteđevinu.

Kad je otišla po bačeni dušek, utvrdila je da su ga đubretari već odneli, a pretraga >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << po tri deponije nije dala rezultata. Upravnik jedne od deponija izjavio je da njegovi zaposleni pomažu u potrazi ženi koja je "potpuno očajna", ali je napomenuo da je teško pronaći dušek u 2,5 tone smeća koje se tamo izbaci svaki dan.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neznajući bacila dušek sa milion dolara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2009

JERUSALIM - Jedna Izraelka greškom je bacila dušek sa milion dolara skrivenih u njemu, što je rezultiralo frenetičnom pretragom tone smeća na nekoliko deponija, javili su danas izraelski mediji...Žena je Armijskom radiju ispričala da je u ponedeljak kupila nov dušek ostareloj majci da je iznenadi,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Milion dolara završilo na deponiji

Izvor: RTS, 11.Jun.2009, 00:37

Da ne treba žuriti s izbacivanjem starih stvari pokazuje i slučaj Izraelke iz Tel Aviva, koja je kupila nov dušek a stari izbacila. U izbačenom dušeku bila je životna ušteđevina njene majke od milion dolara...Jedna Izraelka iz Tel Aviva greškom je bacila madrac sa skrivenih milion dolara, koji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.