BESPLATNA PRIPREMNA NASTAVA ZA POLAGANJE MALE MATURE 

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2022, 13:27

BESPLATNA PRIPREMNA NASTAVA ZA POLAGANJE MALE MATURE 

Đacima su video časovi dostupni u okviru pojedinačnih virtuelnih učionica škola, i materijal je školama dostavljen u školskoj 2020/21.

Gradska opština Zemun, nastavlja tradiciju besplatnih programa pripremne nastave iz srpskog jezika i matematike za polaganje male mature za učenike osmih razreda. U kontinuitetu ovaj vid pomoći đacima i roditeljima Opština organizuje već sedmu godinu.

Zbog pandemije, u saradnji sa profesorima koji rade na ovom projektu i imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iskustvo, za prošlu školsku godinu program je prilagođen novonastaloj situaciji i učenicima je pripremljen video zapis sa predavanjima iz srpskog jezika i matematike. Nastavnici iz epizode u epizodu vode maturante kroz pitanja i zadatke koja ih čekaju na završnom ispitu.

Takođe, od 1. marta na sajtu GO Zemun dostupan je video materijal sa pripremnim časovima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.