Autobus pokosio dva pešaka

Izvor: B92, 20.Jun.2014, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus pokosio dva pešaka

Beograd -- Jedna osoba je poginula, a jedna teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Železničke stanice u Beogradu.

Atobus je posle sudara sa automobilom izgubio kontrolu i izleteo na trotoar.

Kako je rečeno je Beti u MUP-u Srbij, žena pešak, na koju je naleteo Lastin autobus, umrla je dok je muškarac koji je povređen u istoj nesreći prebačen na Urgentni centar.

Nesreći se dogodila kod Železničke stanice u Beogradu kada je autobus, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posle sudara s automobilom, izgubio kontrolu i izleteo na trotoar.

Kako RTS javlja, "Lastin" autobus je kod pošte u Savskoj ulici udario u automobil i nastavio nekontrolisano da se kreće, pokosio dva pešaka i na kraju udario u semafor.

Saobraćajno preduzeće "Lasta" saospstilo je večeras da je autobus koji je popodne učestvovao u saobraćajnoj nesreći na uglu Savske i Nemanjine ulice pre izlaska na liniju prošlo redovnu kontrolu dnevne tehničke ispravnosti.

U proteklih mesec dana nije bilo primedbi vozača na sistem kočenja i sistem upravljanja, navodi se u saopštenju i dodaje da će više informacija biti dostupno po završetku zvanične istrage.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.