Antić: Podržavam RIK, stranke da ne remete regularnost

Izvor: B92, 28.Apr.2016, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Podržavam RIK, stranke da ne remete regularnost

Beograd -- Zamenik predsednika Socijalističke partije Srbije (SPS) Aleksandar Antić izjavio je da podržava rad Republičke izborne komisije (RIK).

Antić je apelovao na političke stranke da dozvole državnim organima da rade svoj posao i da svojim pritiscima ne bacaju senku na regularnost završetka izbornog procesa u Srbiji, saopštio je SPS.

"Veoma je opasno paušalnim tvrdnjama i zahtevima stranaka koji izlaze van institucionalnih okvira predviđenih za izborni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << proces, remetiti RIK u čiji rad su ravnopravno uključeni predstavnici svih izbornih lista", kazao je Antić.

On je dodao da ne treba od regularnih izbora na kojima su Srbiji čestitali svi značajni svetski državnici i institucije praviti "krizu koja ne postoji".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.