Andželina Žoli danas stiže u Sarajevo

Izvor: Blic, 07.Jul.2012, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andželina Žoli danas stiže u Sarajevo

Holivudska glumica Andželina Žoli doputovaće danas u Sarajevo, pišu sarajevski mediji. "Dnevni avaz" navodi da će holivudska diva privatnim avionom danas sleteti na sarajevski aerodrom, i da je potom planirano da se uputi u hotel "Europa", gde će se sastati s čelnim ljudima "Sarajevo Film Festivala".

Očekuje se da će se Andželina Žoli večeras pojaviti na crvenom tepihu ispred Narodnog pozorišta.

Ona će biti smeštena u hotelu "Europa", gde je za nju rezervisan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << celi sprat, odnosno dva velika apartmana i nekoliko soba za njeno osoblje i obezbeđenje.

Džoli navodno nije imala nikakvih posebnih zahteva, a još nije sigurno hoće li s njom u Sarajevo stići i njen suprug Bred Pit.

Andželina Žoli je u poslednje dve godine nekoliko puta posetila Bosnu i Hercegovinu.

Prošle godine dodeljena joj je Povelja počasnog građanina Kantona

Sarajevo, kao i nagrada "Srce Sarajeva" na prošlogodišnjem Sarajevo

Film Festivalu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.