Andrej Pejić: Kolegnice me ne vole

Izvor: Blic, 21.Sep.2011, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrej Pejić: Kolegnice me ne vole

Iako se čini da mu je priroda poklonila mnoštvo ženskih atributa zbog čega je postao jedan od najtraženijih manekena na svetskoj modnoj sceni, Andrej Pejić kao i njegove koleginice mora da drži dijete da bi mogao da ostane u vrhu.

Andrej je u intervjuu koji je dao britanskoj Graciji izjavio da ne sme da jede mnogo.

- Budimo iskreni. Ne možete jesti mnogo ako hoćete ovim da se bavite. Da bih radio revije ženskih kolekcija moram biti disciplinovan. Smanjio sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obim struka sa 73,5 na 63,5 centimetra, a moji kukovi su široki 89 centimetra- izjavio je srpski maneken koji već duže vreme izaziva oprečna mišljenja javnosti.

Izgleda ipak da mu polazi za rukom da ispuni očekivanja modnog tržišta. Ipak, to što na revijama nosi pretežno žensku garderobu garantuje mu i veću zaradu, s obzirom da su ženske revije bolje plaćenije od muških. Zbog toga ima i onih koji niu baš najzadovoljniji njegovom sposobnošću da se po potrebi transformiše.

- Nisam siguran šta koleginice misle o meni. One su uvek konkurentski nastrojene- rekao je, što je ujedno diplomatski način da naglasi kako ga manekenke baš i ne vole. I one nisu jedine. Dve velike američke knjižare su cenzurisale Andrejevu sliku na naslovnici jedne umetničke knjige i to da "ga mušterije ne bi pomešale sa ženom”. I "FHM” magazin ga je etiketirao kao "stvar” kada je dospeo na 98. mesto liste najeskepilnijih žena na svetu.

U intervjuu koji je dao nedavno opisao je kako se oseća povodom svog izgleda:

- Ponekada se osećam više kao žena, drugi put kao muškarac. Siguran sam da većina ljudi misli o meni kao o ženi. To mi više ne smeta i osećam se dobro. Ne mislim da je moj izgled neobičan. Ne želim da budem devojka, ali volim tako da se oblačim- rekao je Andrej.

Povezane vesti: Andrej Pejić: Želim da budem najpoželjniji neženja Njujorka Andrej Pejić: Volim da nosim štikle Andrej Pejić: Šminkam se i privatno Andrej Pejić na ženskoj modnoj reviji Andrej Pejić reklamira ženske kupaće kostime

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.