APRILILI: CECA STIŽE U TIVAT, DOBIJA CRNOGORSKO DRŽAVLJANSTVO

Izvor: Kurir, 01.Apr.2011, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APRILILI: CECA STIŽE U TIVAT, DOBIJA CRNOGORSKO DRŽAVLJANSTVO

PODGORICA - Srpska folk pevačica Svetlana Ražnatović, protiv koje je podignuta optužnica zbog finansijskih malverzacija prilikom prodaje fudbalera, danas bi trebalo da stigne u Tivat, privatnim letom iz Ljubljane, radi dobijanja crnogorskog državljanstva.

Ona je već podnela zahtev Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore za prijem u crnogorsko državljanstvo, po principu na koji dobio i Dragan Đajić.

"U konkretnom slučaju ne postoji smetnja da se postupi po nalogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za sticanje državljanstva Crne Gore, u skladu sa važećim propisima iz te oblasti", navode podgoričke "Vijesti" pozivajući se na MUP.

Ražnatovićeva se u zahtevu, između ostalog, pozvala na to da je "crnogorska snaha"

"MUP čeka dokaz da je ispisana iz knjige državljana Srbije", kazao je pomoćnik ministra Osman Subašić.

On je naveo da nije u pitanju nečija popularnost, već pravni proces.

"Odlučićemo u interesu Crne Gore", poručio je Subašić.

Ražnatovićeva, koju srpsko tužilaštvo tereti za nezakonitu prodaju fudbalera dok je bila na čelu Fudbalskog kluba "Obilić", i zbog čega joj preti kazna od 15 godina zatvora.

Vest da je srpska folk pevačica Svetlana Ražnatović zatražila crnogorsko državljanstvo samo je prvoaprilska šala podgoričkog lista.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.