AMSS: Oprez zbog pljuskova

Izvor: B92, 15.Jun.2021, 08:16

AMSS: Oprez zbog pljuskova

Beograd -- Promenljivo vreme donosi i promenljive uslove za vožnju, upozoravaju iz AMSS-a.

Očekuje se da uslovi budu takvio da bude i suvih i vlažnih do mokrih kolovoza sa povremeno jačim pljuskovima koji smanjuju vidljivost i popunjavaju vodom sve neravnine što vozačima donosi još jednu opasnost za vreme vožnje, saopštio je jutors Auto-moto savez Srbije.

Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Kako je saopštila Uprava granične policije, zadržavanja nema ni na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji.

Na teretnim terminalima vozila na izlaz iz zemlje na Kelebiji i Horgošu čekaju tri sata, a na Batrovcima dva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

AMSS: Povoljni uslovi u saobraćaju

Izvor: Beta, 16.Jun.2021, 07:23

Vozače danas očekuju povoljni uslovi za vožnju uz umeren saobraćaj, a oprez je potreban u zonama radova koji su u toku na brojnim deonicama, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).AMSS podseća vozače da pre očekivanih visokih dnevnih temperatura provere svoje automobile i nivo rashladne tečnosti...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.