AMSS: Oprez, mokri kolovozi

Izvor: B92, 01.Jan.2015, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Oprez, mokri kolovozi

Beograd -- Auto-moto savez Srbije i jutros je upozorio vozače na krajnji oprez zbog veoma hladnog vremena i da ne kreću na put bez zimske opreme za vozila.

Po informacijam JP "Putevi Srbije", svi auto-putevi i putevi prvog prioriteta su očišćeni od snega, u nižim predelima je dobra prohodnost, alli su kolovozi uglavnom mokri.

Ugaženog snega debljine do pet centimetara medjutim ima na putevima I i II prioriteta u planinskim predelima Negotina, Zaječara, Valjeva, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Loznice, Kruševca, Niša, Vranja, Sjenice, Ivanjice, Užica i Prijepolja. Slično je i na putevima preko Kadinjače, Debelog brda, zatim ka Tari, Divčibarama, Kopaoniku, Staroj planini i drugim

zimskim turističkim centrima.

Na tim i nekim drugim putevima zabranjeno je kretanje šlepera i kamiona s prikolicom.

Po podacima Uprave saobraćajne policije, putnička vozila se na graničnim prelazima zadržavaju do 30 minuta.

U toku su radovi na auto-putu E75 Novi Sad - Beograd, kod naplatne stanice "Stara Pazova", kao i na deonici Beograd-Niš, izmedju Malog Požarevca i Ralje.

Na delu auto-puta E-75, izmedju Grdelice i Vranja, vozila idu zaobilaznim putevima na četiri mesta, delom kroz naselja.

Zbog popravke puta II-A reda Beograd-Smederevo, vozila naizmenično prolaze na deonici Grocka-Brestovik.

Na delu državnog puta I-B reda Užice-Zlatibor vozila prolaze naizmenično.

Vozila prolaze naizmenično i na jednom mestu na državnom putu I-B reda broj 21, na deonici Kosjerić-Požega.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

AMSS upozorava na mokre kolovoze i hladno vreme

Izvor: Blic, 01.Jan.2015

Auto-moto savez Srbije i jutros je upozorio vozače na krajnji oprez zbog veoma hladnog vremena i da ne kreću na put bez zimske opreme za vozila...Po informacijam JP "Putevi Srbije", svi auto-putevi i putevi prvog prioriteta su očišćeni od snega, u nižim predelima je dobra prohodnost, alli su kolovozi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.