A sad pravi Konan VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 25.Nov.2019, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A sad pravi Konan VIDEO/FOTO

Predsednik SAD Tramp odlikovao je medaljom i plaketom psa Konana, koji je učestvovao u operaciji koja je rezultirala smrću lidera ID Abu Bakr al-Bagdadija.

"Ovo je Konan. On je trenutno verovatno najslavniji pas na svetu", rekao je Tramp, predstavljajući vojnog psa predstavnicima medija u Bašti ruža u Beloj kući, prenosi AP.

Tramp je želeo da odlikuje psa rase belgijski malinoa još od operacije na severozapadu Sirije u oktobru, u kojoj je lakše povrerđen. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Konan se od tada oporavio i vratio na dužnost.

Posle akcije Tramp je na Tviteru postavio lažnu sliku obrađenu u Fotošopu, na kojoj se vidi kako Konanu stavlja medalju oko vrata.

Ispod slike je pisalo "američki heroj".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.