Кошаркаши Партизана убедљиво победили Асвел у 22. колу Евролиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Feb.2023, 08:34

Кошаркаши Партизана убедљиво победили Асвел у 22. колу Евролиге

Кошаркаши Партизана победили су синоћ у Београду екипу Асвела резултатом 92:71 (25:16, 25:20, 26:15, 16:20) у мечу 22. кола Евролиге. Фото: Танјуг/Раде Прелић Најефикаснији у екипи Партизана био је Кевин Пантер са 22 поена, док је Данте Егзум убацио 13. Матијас Лесор је додао 12 поена, а Џејмс Нанели >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 10.
Код гостију, најбољи су били Јусуфа Фол и Ив Понс, који су постигли по 14 поена.
„Црно-бели“ имају скор од по 11 победа и пораза, док Асвел има учинак од осам тријумфа и 14 пораза. Партизан ће у наредном, 23. колу Евролиге, у петак од 19 сати гостовати Жалгирису, док ће Асвел на свом терену дочекати Виртус.
Асвел је тројком отворио меч, а онда је Пантер узвратио са два прецизна шута за три поена. „Црно-бели“ су у наставку меча заиграли ангажованије и у шестом минуту имали су вођство од 19:11. Партизан је прву четвртину решио у своју корист 25:16.
„Црно-бели“ су почетком друге четвртине стекли десет поена предности, а онда су домаћи кошаркаши бодрени са трибина и тројкама Џејмса Нанелија прво полувреме добили резултатом 50:36.
Кошаркаши Партизана су у трећој четвртини одличном игром практично решили питање победника. Предност домаћег тима расла је из минута у минут, а „црно-бели“ су у последњу четвртину ушли са вођством од 76:51.
Гости су последњу четвртину отворили серијом 6:1 и смањили вођство Партизана на 77:57. „Црно-бели“ су до краја меча сачували високу предност и заслужено су стигли до убедљиве победе од 92:71.
Andres Kolorado novi fudbaler Partizana?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Партизана убедљиво победили Асвел у 22. колу Евролиге се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.