Bojana Filipović kraljica 10. Beogradskog karnevala brodova

Izvor: Blic, 05.Jul.2013, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana Filipović kraljica 10. Beogradskog karnevala brodova

Na Naxi plaži, ispred Šoping centra “Ušće“ večeras je Bojana Filipović izabrana za Kraljicu 10. Beogradskog karnevala brodova koji će biti održan 6. jula na Savskom pristaništu, od Brankovog mosta do Ušća, i platou ispred Međunarodnog putničkog pristaništa Luka “Beograd“.

U dobroj atmosferi za koju je bio zadužen Prljavi inspektor Blaža i muziku benda Ivana Pavlovića posetioci Naxi plaže imali su priliku da vide defile sedam devojaka koje su se borile za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << titulu kraljice karnevala. Ipak, čast da to ove godine bude pripala je Bojani Filipović, a nagradu joj je uručio direktor Turističke organizacije Beograda Dejan Veselinov.

Ovogodišnji Karneval brodova će se održati u subotu pod sloganom “Svi na Dunav, svi na Savu“ i podsloganom “Čisto i bistro!“, čime će se proslaviti i decenija postojanja ove manifestacije.

Program jubilarnog Karnevala obeležiće tradicionalna parada okićenih plovila, džet ski akrobacije na vodi, jedriličarski klubovi, Policijski orkestar, karnevalski vatromet, pozorišne trupe, umetnici, ljudi na štulama, akrobate, klovnovi, ulični zabavljači, mađioničari, stare zanatlije i prodavci suvenira.

Nastupiće i plesna trupa ambasade Malezije, grupe “River dens”, “Art of dens”, “Hop-hop dens grupa”, “Beonis”, “Flaj”, “Armi dens” i druge.

U oviru muzičkog programa, nastupiće grupa “Babe“, “Đura i mornari“, “Karneval Hit Duo“ i Jonas Knup iz Nemačke, a u skladu sa podsloganom Karnevala “Bistro i čisto!” biće održane i brojne aktivnosti.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deseti Beogradski karneval brodova

Izvor: Studio B, 05.Jul.2013

Ovogodišnji, 10. jubilarni Beogradski karneval brodova održava se u akvatoriju reke Save, od Brankovog mosta do Ušća, i na platou ispred Međunarodnog pristaništa „Luka Beograd".

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.