Vila Aleksandar **** Orašac

Izvor: B92, 30.Jan.2011, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vila Aleksandar **** Orašac

Villa Aleksandar je luksuzni ugostiteljski objekat u Orašcu, smešten u mirnom kraju, nedaleko od magistralnog puta. Pogodna je za sve vrste odmora, porodičnog boravka, vikend aranžmana, poslovne sastanke i proslave.

Objekat je predviđen za smeštaj 44 gosta (2 apartmana, 2 poluapartmana, 17 soba), gde svaka soba ima svoje kupatilo i cvetnu terasu sa pogledom na brežuljke Šumadije. Sva horizontalna komunikacija je bez pragova, a za vertikalnu komunikaciju postoji lift. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Vrlo komforne sobe poseduju mini bar, televizor, telefon, sigurnosni sef i bežični internet.

Deo kompleksa su i dva otvorena bazena na kojima se organizuje noćno kupanje, kao i velika restoranska sala sa letnjom baštom. Meni je baziran na internacionalnoj kuhinji ali akcenat je dat na domaće specijalitete.

Ako u Vilu Aleksandar dođete u nameri da spojite odmor sa poslom na raspolaganju je i konferencijska sala sa kompletnom opremom za sve vrste sastanaka.

Osim glavnog hotela, Vila Aleksandar raspolaže i sa četiri brvnare na sprat, izgrađene u duhu tradicionalnih objekata stare Šumedije. Kućice su apartmanskog tipa, sa dnevnim boravkom u prizemlju i spavaćom sobom na spratu.

Kontakt

Aleksandar Wellness Center

Orašac, 34308

Gajevački put bb

Tel: 034/6709-600 ; 034/6709-601

Email: office@aleksandarwellness.rs

aleksandarwellness.rs

.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.