Promotivne cene za rođendan Er Srbije

Izvor: Mondo, 25.Okt.2016, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promotivne cene za rođendan "Er Srbije"

"Er Srbija" obeležava treći rođendan kompanije, a tim povodom putnicima nudi niže cene karata za letovi od Beograda do 33 destinacije.

Foto: MONDO/Dragana Todorović

  Promotivne cene se odnose na karte za biznis i ekonomsku klasu i biće u prodaji samo od 24. do 28. oktobra, a mogu se iskoristi za putovanja od 1. novembra 2016. do 10. juna 2017. godine, izuzev u periodu između 15. decembra 2016. i 10. januara 2017. godine.

"Er Srbija" nudi letove između >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Beograda i gradova u regionu, Evropi i svetu, počev od povratne karte za Istanbul i Beč po ceni 109 evra, do Abu Dabija za 329 evra i Njujorka 439 evra.

Cene se odnose na povratne karte u ekonomskoj klasi do i iz Beograda i uključuju sve dodatne troškove, takse i naknade.

"Tokom ove posebne ponude, putnici mogu da rezervišu izvanredna putovanja do popularnih destinacija i da iz prve ruke iskuse sve vrhunske proizvode i usluge koji su doprineli da 'Er Srbija' postane ono što je danas - avio-prevoznik svetskog renomea", rekao je generalni direktor aviokompanije Dane Kondić.

"Er Srbija" proslavlja treću godišnjicu poslovanja 26. oktobra, obeležavajući tri godine rasta i razvoja tokom kojih je broj putničkih i kargo linija dostigao čak 44 destinacije širom sveta, uključujući i Njujork.

Kupovina karata u okviru ove specijalne ponude moguća je putem internet sajta airserbia.com, pozivanjem broja "Er Srbija" kontakt centra 0800 111 528, putem ovlašćenih turističkih agenata ili posetom nekoj od poslovnica ove aviokompanije.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Neverovatno! Samo 2 evra avionska karta do Bratislave i Dizeldorfa

Izvor: NiskeVesti.rs, 26.Okt.2016, 09:05

Ryanair nudi avioniske karte iz Niša za Bratislavu ili Diseldorf (Weeze) po ekstra sniženim cenama i koja za letove u novembru iznosi samo 2 evra, saopštava portal Fly from Niš.. .  . Ovu nisku cenu karte iz Niša za Bratislavu možete kupiti za dan 28. 11., dok iz Bratislave za Niš po isto...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.