Izvor: Blic, 08.Nov.2016, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opustite se u Montekatini termama krajem godine

Montekatini terme su poznate po svojim prirodnim, mineralnim izvorima, koji se javljaju još u doba Rimljana, a za koje se kaže da deluju isceljujuće. Zbog toga je ovo najpopularnija destinacija Italije što se tiče banjskog turizma.

Ukoliko danas napravite upit aranžman sa polaskom 30. decembra koji podrazumeva dva noćenja sa doručkom i autobuski prevoz platićete 109 evra po osobi, umesto 139 evra koliko iznosi redovna cena i uštedećete čak 30 posto po osobi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Turistima su na raspolaganju brojni kafići i restorani. Nemojte propustiti priliku da isprobate neko od vina iz Toskane, po kojima je ova oblast poznata širom sveta.

Osim banje Tetučio terme, koja se nalazi u glavnoj ulici, trebalo bi da posetite i pećine Monsumano, sa parnim jezerom i vrelim sobama za koje se priča da su lekovite. Tu su i stari zamkovi, crkve i tornjevi na brdu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.