Da li ste uopšte znali da ova mesta postoje?

Izvor: gDestinacija.com, 01.Apr.2011, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste uopšte znali da ova mesta postoje?

Ništa ne može da da poseban ukus vašem piću od ispijanja istog dok sedite u krilu Osmog putnika. Da li se slažete? Pripremite se za turneju po najneobičnijim barovima i klubovima širom sveta! "Giger Bar" - Hur, ŠvajcarskaU najstarijem gradu Švajcarske postoji "Giger Bar" iako je prvenstveno zamišljeno da se otvori u Njujorku. Izgradnja, sređivanje i dekorisanje trajalo je dve godine. Možda vam ime ovog bara ništa ne znači, ali ako ste >> Pročitaj celu vest na sajtu gDestinacija.com << gledali film "Osmi putnik" (Alien), prepoznaćete dizajn. Prostor je mračan i neobičan, a užasavajući osećaj pružaju posebno dizajnirane stolice - kao da sedite u krilu čudovišta. "Depeche Mode Bar" - Talin, Estonija Ovaj mračni kutak Estonije inspirisan je kultnom grupom Depeche Mode, a za njega verovatno ne znaju čak ni svi njihovi fanovi. Uglavnom, tamo se serviraju kokteli nazvani "Master & Servant" ili "Personal Jesus", a nije potrebno da se naglasi kakva se muzika pušta. Fotografije članova benda krase zidove, a na video-bimu stalno se prikazuju spotovi. Za neke je ovo mesto pravi pakao, a za neke slatki raj."Hobbit House" - Manila, Filipini Jasno je kao dan! Dekor ovog kluba je šarmantan i rustikalan, prevlađuje drvo, a viši ljudi moraju da se sagnu da bi prošli kroz vrata. Pretpostavljate - njegovi vlasnici i osoblje su osobe niskog rasta. Klub je poznat i po tome što svake večeri gosti mogu da uživaju u živoj svirci. "Nasa" - Bangalor, Indija Osoblje kluba nosi svemirska odela, a čitav enterijer osmišljen je u spejsšatl stilu. Šank je rezervoar za gorivo, odlagalište smeća služi kao WC, stolovi su raketni bacači, a na zidovima su fotografije - pogled na zemlju iz orbite i slične. Sve u svemu - pravi raj za poštovaoce svemira i SF-a. "Red Sea Star" - Eilat, Izrael Smešten je pet metara ispod površine Crvenog mora, a enterijer podseća na kuću za sirene. Stolice su u obliku meduze, lusteri u obliku morskih zvezda i, naravno, tu su prostrani stakleni prozori. Sve pršti od boja! S obzirom da je reč o klubu i restoranu, gosti mogu tamo kvalitetno 'ubiti' sate i sate. Izvor: net.hr(Galeriju fotografija možete videti na www.facebook.com/gdestinacija)

Nastavak na gDestinacija.com...






Povezane vesti

Da li ste znali da ova mesta postoje?

Izvor: Vesti-online.com, 02.Apr.2011, 10:44

Ništa neće dati posebnu čar vašem piću bolje od ispijanja istog dok sedite u krilu "Ejlijena" (Alien), slažete se? Pripremite se za turneju po najneobičnijim barovima i klubovima širom sveta!..Ovaj mračni kutak Estonije inspirisan je kultnom grupom "Dipeš moud", a za njega verovatno ne znaju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta gDestinacija.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta gDestinacija.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.