Izvor: RTS, 13.Apr.2021, 08:38

Srpski teniseri opsedaju Monte Karlo

Turnir u Monte Karlu, prvi masters na šljaci u sezoni, nije počeo dobro jer je kiša napravila probleme već prvog dana. Obilne padavine na početku dana odložile su veliki deo programa za utorak, pa će organizatori morati da pronađu dobar način za toliki broj mečeva. Pomeranja su uticala i na srpske igrače kojih će tokom dana biti mnogo na terenima u Kneževini.
Čak četvorica Srba naći će se na šljaci Monte Karla – Miomir Kecmanović, Dušan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Lajović, Filip Krajinović i Laslo Đere.

Prvi će izaći Miomir Kecmanović, koji će od 11 časova imati težak posao na centralnom terenu Renije treći, pošto će mu protivnik biti 15. nosilac Fabio Fonjini.
Potom, negde oko 13.00 Dušan Lajović nastavlja duel sa Danijelom Evansom – njih dvojica su počeli u ponedeljak, a Britanac je pre povratka u svlačionicu rešio prvi set u svoju korist, rezultatom 6:3.
Pre njih će igrati Albert Ramos-Vinjolas i Janik Siner, dok će pobednik tog meča ići na megdan Novaku Đokoviću u drugom kolu.
Program bi trebalo da zatvore, ne pre 17.00, Krajinović i Đere – Filip se sastaje sa Nikolozom Basilašvilijem iz Gruzije, dok će Laslo za protivnika imati Ruka Karena Hačanova.
Spomenuti Đoković je kao prvi nosilac slobodan na startu takmičenja.
Masters u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 2.082.960 evra, a titulu iz 2019. brani Fabio Fonjini.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Krajinović u narednom kolu Monte Karla, porazi Đerea, Lajovića i Kecmanovića

Izvor: RTS, 13.Apr.2021

. Četvorica Srba izašli su na šljaku tunira u Monte Karlu. Miomir Kecmanović izgubio od Fabija Fonjinija (6:2, 7:5) Dušan Lajović poražen od Danijela Evansa (3:6, 7:6, 2:6). Laslo Đere poražen od Karena Hačanova (6:4, 6:1), dok je Filip Krajinović savladao Nikoloza Basilašvilija, pošto...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.