Za dva meseca progutao 40 noževa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Avg.2016, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za dva meseca progutao 40 noževa

Indijski policajac, koji je za dva meseca progutao 40 noževa, izjavio je danas da su ga "duhovne sile" naterale da to uradi.

Njemu su, nakon što je u bolnicu došao žaleći se na jak bol u stomaku, noževi uklonjeni posle uspešne petočasovne operacije u severnom gradu Amricar.

"Ne znam zašto sam to uradio, ali iza toga stoji neka duhovna sila", rekao je neimenovani policajac (42) iz države Pendžab, koji je i otac dvoje dece, prenosi AFP.

Prema njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rečima, sve je počelo u junu kada je prvi put progutao nož i "uživao u tom osećanju".

"Uskoro je postalo navika", rekao je on.

Indijski policajac je, međutim, rekao da ne bi to ponovo uradio.

"Uzimao sam jedan nož dnevno oko dva meseca. Nikada nisam osećao da će mi to nauditi, ali kada je počelo da me boli, došao sam u bolnicu. Neću to ponoviti. Drago mi je da su mi spasili život i želim da se vratim svojoj porodici", rekao je Indijac.

Lekari su rekli da su prvobitno mislili da boluje od tumora, nakon što su na skeneru videli veliku čvrstu masu, ali su kasnije otkrili više desetina noževa na rasklapanje.

"Odmah smo ga pripremili za operaciju i uklonili noževe. Bilo je krvarenja jer su neki bili rasklopljeni", rekao je jedan od hirurga Radžinder Radžan za AFP izrazivši ujedno sumnje da njegov pacijent boluje od depresije.

Iako proces oporavka nakon operacije protiče dobro, Indijac će proći psihološku procenu pre nego što bude pušten iz bolnice, dodao je Radžan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.