Izvor: Blic, 01.Sep.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velški vazduh na prodaju

Velški vazduh na prodaju

Dovitljivi muškarac prodaje velški vazduh imigrantima kojima nedostaju polja i doline. Džon Gronou iz Lejsajda kod Kardifa sakupio je vazduh sa proplanaka planine Snoudon i dva planinska vrha, Brekon i Bikons, i namerava da ga prodaje preko svog sajta walesinabottle.com. Uz svaku bocu kupac će dobiti sertifikat koji garantuje da je vazduh sakupljen na planinama u Velsu. Cena jedne boce biće 24 funte.

Mačka razbojnik

Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz nemačkog grada Icštet, koja je bila pozvana da provali u jedan stan, pronašla je uljeza koji je još uvek bio u stanu i krio se ispod sudopere u kuhinji. Lopov se nekako uvukao u prizemlje, razvalio roletne na prozorima, pocepao zavese i porazbijao nameštaj. Dva policajca na kraju su otkrila i ko je lopov. Bila je to mačka koja se krila ispod sudopere.

Povela psa, zaboravila dete

Žena iz Blumfilda uhapšena je pošto je, kako kaže policija, ostavila svog 15-mesečnog unuka bez nadzora u stanu, ali je zato povezla psa dok je vozila muža na posao. Loreta Mekgil Vajt (48) optužena je za rizik od povrede maloletnika, jer je ostavila dete samo u krevecu. Policija i socijalni radnik čekali su je 40 minuta, kad se pojavila i iz kola izvadila svoju pudlicu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.