Vakcinacija u Bačkoj Palanci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2021, 13:33

Vakcinacija u Bačkoj Palanci

Vakcinacija protiv korona virusa u Bačkoj Palanci, sprovodi se bez zakazivanja, u ambulanti Stari grad svakog dana od 8 do 20 časova.

‘’Do sada je u opštini sa oko 60.000 stanovnika, vakcinisano preko 12.000 građana. Drugu dozu vakcine, do sada je primilo njih 8.000’’, izjavila je za RTV dr Mirjana Valan, epidemiološkinja.

‘’Meštani Obrovca, mogu se vakcinisati u četvrtak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 13. maja od 13 do 17 časova, u Gajdobri u petak u istom terminu, a u subotu od 9 do 14 časova, vakcinacija će se odvijati u Čelarevu’’, istakla je ona.

‘’Revakcinacija za meštane Pivnica, obavljaće se u subotu 15. maja’’, dodala je dr Valan.

Građanima su dostupne Fajzer, Sinofarm i Sputnjik vakcine.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka,   Coronavirus,   Pivo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Vranju vakcinacija i dalje ide PUNOM PAROM

Izvor: OkRadio.rs, 13.Maj.2021, 10:34

Prema saznanjima OK Radija, vakcinacija se i dalje obavlja u punom kapacitetu, a interesovanje građana Vranja i okoline je i dalje nesmanjeno. Iako se imunizacija obavlja i bez zakazivanja, organizacija posla funkcioniše dobro, tako da nema gužvi i zastoja.   Prema poslednjim podacima, na teritoriji...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.